Pam desis | Exposició Painting Formula One by Miquel Liso
15770
post-template-default,single,single-post,postid-15770,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Exposició Painting Formula One by Miquel Liso

Exposició Painting Formula One by Miquel Liso

Es tracta del primer esdeveniment del nou projecte artístic Pam deSis, amb Àngela Icart i Toni Xamaní al capdavant, després de l’etapa anterior com a gestors de l’Espai BM.

És una mostra de fotografies de Miquel Liso i és el resultat de tres anys de dedicació exclusiva durant el Grand Prix i de més d’1 milió de fotografies fetes, que finalment s’han sintetitzat en una selecció de 100 imatges úniques i irrepetibles. Les imatges han estat captades a velocitat lenta amb la qual descompon els elements més essencials de la Fórmula 1 i impregna una explosió de color, llum i textura fora del normal.