Pam desis | Pam deSis
15286
page-template-default,page,page-id-15286,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Qui som?

Pam deSis neix a la ciutat de Granollers, amb l’afany de fer divulgació sobre el món de l’art i artistes, organitzant exposicions i esdeveniments culturals atractius i commovedors, amb personalitat i marcadament efectistes.

Pam deSis és el nou projecte artístic per continuar l’estela que portaven fins aleshores i donar continuïtat al projecte.

Pam deSis evoluciona gràcies a diferents aliances amb entitats culturals, empreses, organitzacions i artistes de diferents especialitats, afavorint la creació de relacions enriquidores basades en la gestió professional dels esdeveniments artístics que es duen a terme.

Què fem?

Pam deSis ofereix un programa d’exposicions i activitats relacionades -conferències, taules rodones, música, tallers…- amb la creació artística de la mà d’artistes amb una àmplia carrera professional i de renom, combinant-ho amb la promoció d’artistes emergents per tal de donar-los cabuda en un circuit que cada vegada més es fidelitza i es carrega de valor.

La programació de Pam deSis afavoreix la convivència i la interacció entre l’art emergent i la societat actual, generant punts de trobada molt íntims entre l’artista i els diferents públics d’interès.

Les activitats que organitza Pam deSis es poden emmarcar sota el paraigua d’altres esdeveniments nacionals o internacionals, esdeveniments d’empresa, institucionals o de representació.

Trajectòria

Antoni Xamaní i Àngela Icart, són els responsables d’aquest nou projecte. Anys de trajectòria en el mon de l’art i de família d’artistes de renom i després de gestionar amb èxit l’Espai BM Galeria d’art, decideixen apostar per un nou format de divulgació artística.

Pam deSis està format per un grup d’artistes amb experiència i una especial sensibilitat pel món de l’art. Amb una mirada especial a la vida, intenten plasmar i fer tangible tot allò que els mou per dins amb la intenció de compartir les seves experiències úniques i particulars.

Tens el somni de tenir un llibre amb les teves obres d’art a les mans? A Pam deSis ho fem possible!

Coneix el món de l’art de la mà de la pintora Àngela Icart, el fotògraf Miquel Liso i el pintor Mark Rios. Tots tres amb un estil molt característic i diferent, donen un toc molt personal i identificatiu a les seves obres d’art.

A Pam deSis oferim un apartat de videoart, un art que va néixer als anys seixanta als Estats Units i que encara té incidència avui en dia.

Si vols seguir el nostre viatge i estar al dia de les nostres últimes activitats i exposicions, aquest és el teu apartat.