Pam desis | ArtDripping by Mark Rios
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ArtDripping by Mark Rios

ArtDripping by Mark Rios

El pròxim 2 de setembre l’artista barceloní Mark Rios inaugurarà l’exposició ARTDRIPPING. Un estil que l’ha convertit en tot un expert de la tècnica de pintura desenvolupada per l’alemany Max Ernst.

La necessitat d’un canvi el va portar a explorar la pintura per si sol, sortint de la zona de confort i experimentant amb noves tècniques. Ríos busca un estil únic per a ell i identificable pels demés. Un estil que es podrà veure plasmat en aquesta exposició on l’artista mostra algunes de les seves obres més significatives.

Entre les obres de ArtDripping predominen les siluetes, parts de cos despullats, rostres suplicant ser vistos, entre d’altres figures que completen una tècnica que es caracteritza per uns traços espontanis i aparentment descontrolats.

Podreu gaudir observant les seves obres ArtDripping del 2 al 24 de setembre, de dimarts a dissabte de 17:30h a 20:30h. Ens trobareu a la Plaça de la Portxada, 34, de Granollers.