Pam desis | Pam deSis organitza el primer Motorsport Art & Films
15910
post-template-default,single,single-post,postid-15910,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pam deSis organitza el primer Motorsport Art & Films

Pam deSis organitza el primer Motorsport Art & Films

Des del passat dimecres dia 3 fins el pròxim 21 de maig, Pam deSis organitza l’esdeveniment Motorsport Art & Films, que vincula esport, art i cinema i que es podrà veure al Centre Cultural de Granollers, a la Sala ciutat.

L’esdeveniment el forma l’exposició de Juan Carlos Ferringo, Art en Moviment, el festival de pel·lícules del món del motor, Motorsports Film i la conferència en format taula rodona, Motorsports Conference.

El Motorsports Film té com a dates destacades el 9, 11 i 14 de maig amb tres pel·lícules diferents. Pel que fa el Motorsports Conference, aquesta serà el pròxim 10 de maig i tractarà sobre el turisme, publicitat i oportunitats de negoci en el món del motor, presentada per la periodista Clara M. Clavell.

Les entrades de l’exposició Juan Carlos Ferrigno i del Motorsports Conference són lliures, mentre que les del Motorsports Film es poden adquirir a la taquilla del Centre Cultural de Granollers.